GündemManşetSpor

BAŞKAN KARAKAYA, “ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI”

Bodrumspor_amedspor (1)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta sahasında Amed Sportif Faaliyetleri konuk edecek.

B.B.Bodrumspor, Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasın hazırlıklarını sürdürürken, kulüp başkanı Rıza Karakaya Cumartesi günü oynanacak önemli karşılaşmaya tüm Bodrumluları davet ederek şunları söyledi;

“Bu hafta Cumartesi günü çok önemli bir maçımız var Amedspor ile, Amedspor’da bize yakın rakiplerden bir tanesi, mutlaka kazanmamız gereken rakiplerden bir tanesi. Bodrumspor tabi, ilk kez çıktığı ikinci ligde kritik maçlar oynuyor, buraya uyum çabuk olmadı ama biz buradaki futbolcu grubuna, teknik ekibe, herkese güveniyoruz. Ben, biliyorsunuz yedi yıldır yöneticilik yapıyorum Bodrumspor’da, bir çok kötü günler gördük, hep bu kötü günlerden birbirimize sarılarak, futbolcu grubumuza, takımımıza, birbirimize tutunarak, taraftarlarımızla bütünleşerek, birlikte aştık ve güzel şampiyonluklar yaşadık.  86 yıllık kulüp tarihinde ilk kez ikinci lige çıktık. Ben bu hafta Bodrum seyircisinin mutlaka eşini dostunu yanına alarak maça gelmeye davet ediyorum.”

Başkan Karakaya “Şimdi birlik zamanı” diyerek devam ettirdiği açıklamasını şöyle tamamladı;

Bakıyorum şehirde herkes konuşuyor, herkes yorum yapıyor, yorum yapmayı bıraksınlar, Bodrumspor bir tane, bizde bu Bodrumspor’u en iyi yere getirmiş ekibiz ve bundan sonrada yine hep beraber taraftarlarımızla beraber götüreceğiz. Herkes işini gücünü bıraksın, Cumartesi günü futbolcu grubumuzla bütünleşeceğiz, taraftarımızla da bütünleşeceğiz zaman, bu maç kazanılacak. Ben buradan taraftarımıza söz veriyorum, inşallah bu hafta rakibimiz Amed’i yenip, yükselişe başlayacağız. Herkesi tekrar tekrar bu önemli mücadelede Bodrumsporumuza desteğe bekliyorum.”

B.B.Bodrumspor ile Amed Sportif Faaliyetler arasında 10 Şubat Cumartesi günü 13.30’da Bodrum Şehir Stadı’nda başlayacak karşılaşmayı ise Antalya bölgesi hakemlerinden Gökçen Öztürk yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu