ManşetSpor

14 Sayı Fark Attılar

Yalıkavakspor Evinde Rahat Bir Galibiyet Aldı

 

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Yalıkavakspor evinde Tekirdağspor’u 32-26 mağlup etti.

Ligin 3’üncü hafta karşılaşmasında temsilcimiz Yalıkavakspor ile Tekirdağspor karşı karşıya geldi. Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk bölümlerinde iki takım arasında başa baş mücadele vardı. İlk devrenin ikinci bölümünde oyuna ağırlığını koyan ev sahibi ekip, devre arasına 17-13 önde gitti.

İkinci devrede Tekirdağ rakip kaleye gol için baskı yapsa da dönen toplarda Yalıkavak’ın gollerine engel olamadı. İkinci devrede özellikle kontra ataklardan goller bulan Denizin Kızları, maçı 32-26 kazanmasını bildi. Maçın en golcü oyuncusu 8 golle Tekirdağsporlu sol oyun kurucu Sevil Ay oldu.

Yalıkavakspor antrenörü Kıvanç Özcan, maç sonu yaptığı açıklamada şu değerlendirmeleri yaptı:

“Bugün çok rotasyonlu bir oyun oynadık ama özellikle gençlerden çok iyi bir performans almadım. Bundan mutsuzum. Tabi ki lig uzun bir maraton. Herkesin oynayabilmesi için biz de böyle bir rotasyon yapıyoruz. Büyüklerden de performansından memnun olmayanlar var. Tabi bu düzelecek. Maç maç olacak ve düzelecek. Kazandığımız için mutluyuz. Tekirdağ’ı da tebrik ediyorum. Onlara da başarılar diliyorum.” dedi.

Maç boyu kaleyi koruyan Yalıkavaksporlu kaleci Çağrı Çinkan, “Maçın kolay geçmeyeceğini biliyorduk zaten. Ona göre hazırlandık. Galip geldiğimiz için mutluyum. İki takımı da tebrik ederim.” şeklinde konuştu.

Tekirdağspor antrenörü Tarık Mutlu ise güçlü bir ekibe karşı oynadıklarını hatırlatarak “Yalıkavak çok güçlü bir rakip. Ülkemizi Avrupa’da temsil ediyor ama biz de elimizden gelen mücadeleyi verdik. Eksik oyuncularımız var, tribünde olan oyuncularımız var, aramıza katılacak arkadaşlarımız var. İnşallah onlar geldiğinde daha iyi bir takım olacağız. Daha iyi yerlere gelmeye çalışacağız. Güzel mücadele oldu. Oyunun belli bölümlerinde iyi oynadık. Özellikle maçın ilk 10-15 dakikası başa baş mücadele oldu. Dediğimiz gibi rotasyonumuz azdı. İyi oynayan kazandı.” ifadelerini kullandı.

Tekirdağssporlu sol oyun kurucu Sevil Ay da  “Yalıkavak zaten yılların takımı. Çok tecrübeli ablalarımız var. Muhteşem bir takım. Bizler daha genç ve daha diri bir takımız. Ama ona rağmen takımımı her şeyiyle kutluyorum. Muhteşem bir mücadele sergiledik. İnşallah bundan sonra daha antrenmanlı, daha güzel şeyler yapacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Hamdi Yörür

Siverek escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu