AsayişGündemManşet

TORBACILARA DARBE ÜSTÜNE DARBA

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup AmirliğiBir kişinin bonzai içip hastaneye kaldırılması sonucu harekete geçen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri 3 uyuşturucu tacirini yakaladı.

Kullandığı bonzai sonucu Devlet Hastanesine kaldırılarak bir süre yoğun bakım ünitesinde tedavi gördükten sonra taburcu olan Ş.Y.’nin alınan ifadesi sonucu, uyuşturucu maddeyi satın aldığı Y.B.Y.’ye ulaşıldı.

Soruşturma kapsamında C.A. isimli başka bir kişiyi daha gözaltına alan ekipler edinilen bilgiler ve istihbari çalışmalar neticesinde ilçeye bonzai getiren M.Ö. isimli kişiyi Bodrum Merkezinde sokakta yakaladı. M.Ö.’nün üzerinde ve kaldığı evinde yapılan aramalarda bir bölümü paketlenmiş satışa hazır halde olmak üzere bonzai ele geçirildi. Evde yapılan aramada bulunan uyuşturucu madde buzdolabındaki kefir şişesinin içinden çıktığı öğrenildi.

Uyuşturucu satıcılarına yönelik yürütülen soruşturmada, Ş.Y. isimli kullanıcı tutuksuz yargılanırken Y.B.Y., C.A. ve M.Ö. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Bodrum’da son 10 gün içinde polis ekiplerince yapılan operasyonlarda yakalanan 11 kişiden 9’u uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu