GündemMagazinManşet

EZGİ ENGELLİLER İÇİN SÖYLEYECEK…

WhatsApp Image 2018-01-28 at 13.04.02Bodrum Turgutreis’te yaşayan ve Bodrum haricinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde çeşitli mekanlarda sahne alan Ezgi Özcan; Engelliler için bir projesi olduğunun müjdesini verdi…

Ezgi Özcan ayağını tozu ile geldiği Kıbrıs’tan, Bodrum’da bir çok projeye imzalar atacağını dile getirerek; “BOYENDER Bodrum Yarımada Engellileri Haklarını Koruma Derneği Kurucusu ve Başkanı Esma Ezenel ile yeni projelerimizi konuştuk. Unutmayın herkes bir engelli adayıdır. Asıl engel yürekte ve beyindedir. Hayatttaki Tek Engel Sizsiniz, el ele vererek engelleri beraber aşalım” dedi.

Muğla Üniversitesi Mimari Restorasyon mezunu olan Özcan, ikinci üniversiteyi ise, KKTC’de Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce iç mimarlık bölümünde tam burslu olarak okuyor.
2007’den beri, Bodrum Turgutreis’te yaşayan Ezgi Özcan, aslen Kahramanmaraş Elbistanlı. O Ses Türkiye’ye KKTC’den katıldı. Müzikle küçük yaşta tanışmış. Elemede Hançer şarkısını söyleyen Ezgi Özcan performansıyla jüri üyelerinden Hadise’yi döndürmeyi başarıp Hadise’nin takımına katılmıştı…

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu