GündemManşetSpor

BEŞİKTAŞ’IN 87. KARTAL YUVASI BODRUM’DA AÇILDI

Bodrum-BJK-Ahmet Nur ÇebiBeşiktaş Jimnastik Kulübü (BŞK) 87. Kartal Yuvası’nı Bodrum’da açtı.

Koknacık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşen açılışa, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil bazı yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği başkan ve üyeleri ile çok sayıda taraftar katıldı.

Kartal Yuvası’nın açılış kurdelasını kesen Çebi mağazıyı gezdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kartal Yuvalarının Beşiktaş için çok önemli olduğunu belirten 2. Başkan Çebi şunları söyledi:

“Kartal Yuvası Beşiktaş için çok önemli. Gelirlerimizin önemli bir kısmını burası ifade ediyor ve burada 87 mağazayı açtık yüze kadar hedefimiz var.”

Transfer çalışmaları hakkında sorulan bir soru üzerine Ahmet Nur Çebi şöyle konuştu:

“Transferleri iyi gidiyor bittiği zaman bizler açıklayabiliriz. Bitmeden bir şeyin açıklanması doğru haber olmuyor. Bu da kamuoyunu yanıltmak dan başka hiçbir şey değil. Biz de bundan uzak durmaya çalışıyoruz. Bir transferi bitirmeden konuşamazsın. Beşiktaş için doğru olanı komite, Başkan, herkes elinden geleni yapıyor. Bir de Allah şans versin bahtımız açık olsun bugün bir futbolcumuzun çapraz bağları kopuyor. Bunlar nazar mı diyelim nedir bilmiyorum ama dolayısıyla Allah futbolcunun da transferinde hayırlısını nasip etsin.”

Son günlerde Fatih Terim’den boşalan A Milli Takımın Teknik Direktörlüğüne Beşiktaş’ın Hocası Şenol Güneş’in getirileceğine dair iddialara cevap veren Çebi şunları söyledi:

“Tamam A Milli Takım milli meselemiz ama sonuç itibariyle Beşiktaş’ta bizim için çok önemli bir yer. Biz burada beş altı seneden beri bugünler için çalıştık, bir kurgu yaptık, bir strateji belirledik. Bu stratejinin içinde Şenol hocamızın yeri belli ben olacağını düşünmüyorum. Sayın başkanımızın da ifade ettiği gibi hayal görmektir Şenol hocamızın milli takıma gitmesine bizim müsaade etmemiz. Ama orası milli takımdır, önümüze nasıl bir tablo gelir bugünün şartları değişir mi? Umarım bizi zorlayan bir şey olmaz Şenol Hoca ile devam ederiz. Zannetmiyorum ama.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu