GündemMagazinManşetMekan

ERŞAH AKSA BODRUM’DA…

orient (4)Ünlü, sanatçılar, Bodrum’un ünlü geleneksel lezzet mekanı Kalamare de buluştu. İranlı sanatçı Ramin Farhangniya, Makedonya dan Tufi Bulgaristan dan Martin çaldıkları enstrümanlar ve 15 dilde söyledikleri şarkılarla Martin İvanov Tufi Deluge çaldıkları enstrümanlar ve Ramin Farhangniya Azeri Farsça Türkçe ağırlıklı olmak üzere 15 dilde söylediği şarkılarla konukları coşturdu.

İran Ülkesindeki koşullardan kaçarak yüksek müzik eğitimini Azerbaycan da tamamlayan sanatçı bir Türk Doktoru ile evlenerek Türkiye’ye yaklaşık bir yıl öncede Bodruma yerleşti .

Bodrumda yaşamaktan çok mutlu olduğunu belirten sanatçı  Konserlerinden fırsat buldukça yelken deniz balık doğanın tadını çıkarıyorlar.

OrionAssistance, kurulduğu yıldan bu yana sadece Türkiye’de değil, dünyanın farklı ülkelerinde de binlerce insanın yaşamını kurtaran bir kuruluş. Şirketin genç kurucusu ve CEO’su olan Erşah Aksa, bu kurtarma operasyonlarının pek çoğunda bizzat görev alması ile biliniyor.

 

Zeki Özkeskin

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu