GündemManşetSpor

YARIMADA DERBİSİNDE GÜLEN TARAF ORTAKENT OLDU

Yarimada_derbisi (107)Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Ortakent Yahşispor ile Turgutreisspor’un karşılaştığı Yarımada derbisinde gülen taraf Ortakent Yahşispor oldu.

Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma baştan sona nefesleri keserken, 8 gol atılan, 2 penaltı ve 2 kırmızı kart kararı verilen karşılaşmada gülen taraf, 5-3’lük galibiyet ile iki kez geriye düşen Ortakent Yahşispor oldu. Yaklaşık 300 futbolseverin izlediği karşılaşmayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya, her iki kulüp başkanları yöneticileri, sporcu aileleri ve taraftarlarda heyecanla izledi. Maçtan önce Ortakent Yahşispor teknik sorumlusu Kanat Özsert, Turgutreisspor teknik sorumlusu Kamil Şener’e çiçek vererek karşılaşma öncesi başarılar diledi.

İlk yarısı 2-1 Turgutreisspor’un galibiyeti ile biten karşılaşmanın ikinci yarısı ise özellikle 70’inci dakikalardan sonra daha heyecanlı geçti. Karşılaşmada ilk gol 15’inci dakikada Turgutreisspor’dan Mustafa topoğlu’nun ayağından gelirken, 25’inci dakikada Ortakent Yahşispor Gökhan Kabayel ile beraberliği yakaladı. Dakika 32’de Mustafa Topoğlu kendisinin ve takımın ikinci golünü atarken, ilk 45 dakika Turgutreisspor’un üstünlüğü tamamlandı. Dakika 65’de Turgutreissporlu Özgür Çelik ters kafa vuruşuyla topu kendi ağlarıyla buluşturdu. Dakika 75’de Ortakent Yahşispor’da Emre Akman takımını öne geçiren golü atarken, golden sonra iki oyuncu arasında yaşanan tartışma sonrası Turgutreissporlu Melih Kırtay kırmızı kart gördü. Dakika 83’de Ortakent Yahşisspor Berkk’in golüyle farkı ikiye çıkarırken, 88. Dakikada Turgutreisspor’dan Nuri Gökmen’in golü farkı bire indirdi. Dakika 90’da ise Ortakent Yahşispor’un kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçen Görkem Küçük ise skoru belirledi. Uzatma dakikalarında Ortakent Yahşispor’dan Samet Bayrak’da kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken, karşılaşma 5-3 Ortakent Yahşispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşma sırasında da zaman zaman ikili tartışmaların yaşandığı karşılaşma sonrası bazı Turgutreissporlular karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi. Ortakent Yahşispor teknik sorumlusu Kanat Özsert ise güzel bir Bodrum derbisinin oynandığını belirterek, “Seyir zevki yüksek bir bodrum derbisi oynadık. Kazandığımız için mutluyuz ama Turgutreissporlu Hilmi Kızıl’ın burnunun kırıldığını öğrendim, çok üzgünüm. Hilmi ve Turgutreisspor camiasına çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sahalara döner”.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu