ÇevreGündemManşet

HER YERDEN ÇIKIYORLAR…

Konacık’ta bir otomobilin motor kısmına giren yılanı çıkarabilmek için uzun uğraşlar verildi.

Edinilen bilgiye göre Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Ulutan Sarban adlı vatandaşın Konacık Mahallesi’ndeki park halindeki otomobilinin motor kısmına bir buçuk metre uzunluğunda siyah bir yılan girdi. Olayı gören bölgedeki bir kıraathanedeki vatandaşlar, araç sahibine otomobilinin kaputuna yılanın girdiğini söyledi.

Araç sahibi Ulutan Sarban yılanı kendi imkanlarıyla çıkaramayınca otomobili Konacık Sanayi’ye götürdü. Burada da çıkarılamayan yılan için itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Sanayiye gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, aracın motor bölümündeki yılanı çıkarabilmek için çaba harcadı.

Yılan yine de bulunduğu yerden çıkmayınca araç sahibi Ulutan Sarban, Milas’ın Meşelik Mahallesi’ne doğru hareket etti. Mesai arkadaşını bırakmak için Kumköy İrmene’den geçen Ulutan Sarban, seyir halindeyken yılanın kaportanın üzerine çıktığını gördü. Sarban ve arkadaşı burada yılanı kürekle otomobilin üzerinden alarak doğaya bıraktı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu