GündemKültür SanatManşetMekan

BODRUM’DA İKİNCİ ŞUBELERİNİ AÇTILAR

Kader Aktü Sanat Bodrum Atölyesi;  çocuklara, gençlere, yetişkinlere yönelik resim ve birçok farklı sanatsal alanında hizmet vermeye başladı.

Bodrum’da disiplinler arası sanat yelpazesinde farklı lezzetler sunmayı hedefleyen Kader Aktü Sanat Atölyesi, Kocaeli’nden sonra ikinci şube olarak,  ekim ayında Bodrum’da açıldı. 2003 Kocaeli  Üniversitesi G.S.F Resim Bölümü mezunu olan Kader Aktü, Koceli’de birçok farklı alanda sanatsal çalışmalarını yürütürken 2017 yılında “Kader Aktü Sanat Kocaeli” yi kurdu.

Kader Aktü, eğitim modelini oluştururken aldığı ”yaşam koçluğu ‘’ ‘’nlp’’ ve  ”eğitici eğitimleri” ile güçlendirdiği atölye programları,  kurumsal atölyesinin ve ‘’Eğitim Modelinin temelini oluşturdu. Kocaeli atölye işleyişi halen güçlü bir hedef kitleyle devam ederken, 2016 yılında Bodrum ’a eşi ve oğluyla yerleşen Kader Aktü,   2018 Ekim ayında Bitez’de 2. Atölye şubesini açtı.

BODRUM BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU’NA GÖNÜL VEREN DESTEKÇİLER

15 yıl Kocaeli Şehir Tiyatrolarında  ‘’Üstün Nitelikli Sanatçı’’ kadrosunda görsel tasarımcı  olarak görev  yapan  eşi Serkan Aktü ile  aynı çatı altında  güçlerini birleştirerek, “Ajans Aktü” yü  ‘’ kuran çift, Bodrum’da  disiplinler arası sanat yelpazesinde  farklı lezzetler  sunmayı hedefledi.  Alanlarıyla  ilgili birçok başarılı projede yer alırlarken, Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yaratıcı ve gönül veren destekçi ekibi içerisinde yer alarak, Afiş tasarım – Dekor ve Sahne ressamı olarak destek veriyorlar.

Kader Aktü, sanat ve eğitim çalışmalarına ek; tiyatro oyun afişleri, tiyatro sahne ressamlığı,ve freelance illüstrasyonlar yapmakta, Varlık Dergisi, Kafka Okur, Tefrika  gibi Edebiyat ve Sanat  dergilerinde desenleri yayımlanmakta, çeşitli yarışma ve sergilerde, Sanat danışmanlığı ve Seçici kurul üyeliği  görevi üstlenmektedir.

‘’AJANS AKTÜ’’ bünyesinde,  Web tasarımı, Afiş- Broşür tasarım, kurumsal logo tasarımı,  kurumsal tanıtım videosu, tiyatro 3d djital  dekor,tiyatro  3d mapping ,  video montaj kurgu,çalışmaları da Serkan Aktü tarafından yapılmakta.

BORUM  ATÖLYE ATÖLYE İŞLEYİŞİNDEKİ DERSLER:

Deneme dersiyle belirlenen özel çocuklarla  “ YARATICI ÇOCUK ATÖLYESİ”

Deneme  dersiyle belirlenen özel  gençlerle  “’GENÇ ATÖLYESİ” VE “YETİŞKİN ATÖLYELERİ”

WORKSHOPLAR.

Kavaklı sarnıç cad no:33 (Bahçeşehir koleji karşısı) Bitez-Bodrum

Kader Aktü-0534 655 2820 / Serkan Aktü-05322945410

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu