GündemManşetSiyaset

KOCADON’UN BİLLBOARDLARI KALDIRILDI…

Mehmet Kocadon’un billboardları, Muğla merkezde yapılan itirazlar üzerine kaldırıldı.

Mehmet Kocadon, kendisine ayrılmış alanlardaki billboardlarının yanı sıra ek olarak aydınlatma direklerinde bulunan poster alanlarındaki dikkat çekici posterleri, itirazlara neden oldu. Aydınlatma direklerindeki posterlerin asılması sonrasında bir siyasi parti tarafından “eksik prosedür” gerekçesi ile ilçe seçim kuruluna itirazda bulunuldu. İtirazın kabul edilmesi üzerine “eksik prosedür” gerekçesiyle Mehmet Kocadon’a ait sadece aydınlatma direklerinde bulunan posterlerin yanı sıra Muğla’nın merkezinde bulunan billboard ve posterlerin tamamı yerlerinden söküldü. Buna karşılık mevcut belediye başkanı ve CHP adayının belediye logolu billboard ve posterleri yerini aldı.

Mehmet Kocadon’un kampanya ekibi tarafından da şu açıklama yapılmıştır:

“CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin sadece kamu duyuruları yapmak üzere kendisine tahsis edilen alanlarda CHP’liadayı kendi şahsi siyasi reklamını yapmaktadır. Bu durum, Muğla halkının vergileriyle oluşan belediye bütçesinin, bir siyasi parti ve onun adayının çıkarı uğruna hesapsızca harcandığı anlamına gelmektedir. Bu yakışıksız durumu halkın vicdanına bırakıyor, kamu imkânlarını sadece ve sadece kamu yararına kullanacağımız günlerin çok yakın olduğunu ve kazananın da Muğla halkının olacağını bildiririz. Bu sebeptendir ki mevcut belediye başkan adayı, billboardlarında mensubu olduğu parti olan CHP’nin logosuyerine belediyenin logosunu kullanmaktadır. Hak, hukuk Adalet diyenler bunu nasıl açıklayacak merak ediyoruz”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu