GündemManşetSpor

BODRUMSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

Bodrumspor_manisa_deplasman (16)Spor Toto 3.Lig 2.Grup’da şampiyonluk mücadelesi veren Bodrum Belediyesi Bodrumspor zorlu Manisa deplasmanında play off’a kalma mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.

Manisa Mümin Özkasap Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmaya Manisalı futbolseverler yoğun ilgi gösterirken, Bodrum’dan gelen yaklaşık 200 taraftarda takımlarını 90 dakika boyunca destekledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da izlediği karşılaşma baştan sona heyecanlı geçerken, B.B. Bodrumspor Çağrı ve Kerem’in golleriyle karşılaşmayı 2-0 kazandı.

B.B. Bodrumspor’un gol posizyonları ise şu şekilde gelişti;

Dakika 36 – B.B.Bodrumspor’da Erhan Karayer’in sağdan ortasında Muhammet Aran kafası ile topu takım arkadaşı Çağrı’nın önüne indirdi. Çağrı güzel bir vuruş ile topu ağlarla buluşturarak skoru 1-0’a taşıdı.

Dakika 47 –  B.B.Bodrumspor’da kaptan Erkan’ın pasıyla toplu buluşan Çağrı, ceza sahasına ilerleyen Kerem’e güzel bir ara pası verdi. Taşıdığı topu ceza sahası solundan kaleye müthiş göndererek skoru 2-0’a taşıdı.

Bodrumspor kazandığı bu galibiyet ile Erbaaspor ile arasındaki puan farkını korudu.

Maç sonrası Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya, yöneticiler, oyuncular, teknik ekip ve taraftarlar galibiyet selfiesi çektiler.

Bodrumspor ligde kalan son 3 maçından ilkini 21 Nisan Cuma günü Bodrum Şehir Stadı’nda Derincespor A.Ş. ile oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu