GündemManşet

BOSİS YILBAŞI KUTLAMASI İÇİN KEFİ’Yİ TERCİH ETTİ

Bosisten erken yeni yil kutlamasi (2)Bodrum’un önde gelen bilgi ve iletişim sistemleri şirketi BOSİS, yeni yıl öncesi ekip olarak düzenlenen gecede bir araya geldi.

Bodrum’un Ortakent Yahşi Sahili’nde yer alan Kefi’de düzenlenen erken yeni yıl kutlamasına BOSİS Bilgi ve İletişim Sistemleri ile Radyo Eko ve Radyo Halikarnas’ın Kurucu Ortağı Gürol İnan ve Ülker İnan başta olmak üzere BOSİS çalışanları katıldı. Geceye Bölge Müdürü Özgenç Fidanoğlu’nun girişimiyle AFS İçecek A.Ş. destek oldu.

Tüm yılın yorgunluğunu ve stresini erken yeni yıl kutlamasıyla atan BOSİS ekibi, Burcu ve Timuçin ikilisinin çalıp söylediği Klasik Türk Müziği ve nostaljik şarkılarla eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Kefi yeni yıl ağacının önünde toplanan ekip, kar makinesi ile yağdırılan karlar ile iyice coşarak keyifli anlar yaşadı.

18 Mayıs 1993 tarihinde kurulan BOSiS, teknolojiyi çok yakından takip eden, teknolojinin en ileri markalarının Bodrum temsilcisi olmayı hedefleyen bir şirket olarak Halen Bodrum Yarımadası’nda 5 TİM (Turkcell İletişim Merkezi) mobil teknoloji perakende mağazası, 50 çalışanı ile hizmet veriyor. INTERPRO tarafından her yıl yapılan Bilişim 500 – İlk Beş Yüz Bilişim Şirketi sıralamasında önemli sıralar elde eden şirket ayrıca Türk Standartları Enstitüsü’nün TS12490, TS12735, TS12134 Hizmet Yeterlilik belgelerine sahip. Temsil ettiği markaların da desteğiyle, Bodrum’un popüler, saygın ve güvenilir firmaları arasındaki yerini kazanmış durumda.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu