EkonomiGündemManşet

MUĞLA’DA MEZUNİYET COŞKUSU

Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenine katıldı.

Törene Vali Civelek’in yanı sıra; Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Dr. Seyfettin Kara, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, Baro Başkanı Avukat Cumhur Uzun, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, dekanlar, akademisyenler ile çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

Öğrencilerin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde kaliteli, nitelikli bir eğitim aldıklarını belirten Vali Civelek, “Eğitim hayat boyu devam eden bir süreçtir. Sizler bir meslek sahibi olmak, geleceğinizi şekillendirmek üzere Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde kaliteli, nitelikli bir eğitim aldınız, mezun oldunuz. Şu andan itibaren de mesleki ve bireysel anlamda yeni bir sürece adım atıyorsunuz. Başarmak zorunda olduğunuz yeni bir çevreye girecek, yeni deneyimler kazanacaksınız, başaracağınıza inanıyoruz. Çünkü üniversitemizin saygın, güzide, değerli hocaları; bilgi, birikim ve deneyimlerini sizlerle paylaştılar, sizlere rehberlik ettiler. Diğer yandan da aileleriniz doğduğunuz günden itibaren koşulsuz sevgi, fedakarlık, özveri ile pek çok zorluğa katlandılar, sizlerin hayallerine ulaşması için maddi manevi destek verdiler.

Sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, kendinize, ailenize, ülkenize ve tüm insanlığa faydalı olabilmeniz için emek sarf eden değerli ailelerinize ve hocalarınıza teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra öğrencilere diplomalarını veren Vali Civelek tüm öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Tören sonunda kep atan öğrenciler mutluluklarını aileleriyle paylaştılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu