AsayişGündemManşet

RUS TURİST BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ

Tatil için Bodrum’da bulunan Rus turist denizde boğuldu. Kalp masajı ile hastaneye yetiştirilen turist tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

İçmeler mevkiindeki bir otelde eşiyle birlikte tatilini sürdüren 50 yaşındaki Rus turist Igor Afancsev, tatilinin son gününde otelin ön kısmında denize girdi.

Denizde aniden fenalaşan Afancsev’i fark eden sahildekiler yardıma koştu. Kıyıya getirilen turiste otelin sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansa alınan ve kalbinin durduğu öğrenilen Rus turist, kalp masajı yapılarak ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

112 ekipleri ve hastane çalışanlarının yoğun müdahalesi sonucu kalbi yeniden çalıştırılan turist, birkaç saat sonra yaşam savaşını kaybetti. Rus turistin cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından ülkesine gönderilecek.

vayachollo.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu