ÇevreGündemManşet

VALİ CİVELEK FİDAN DİKTİ

IRF_1509Muğla Valisi Esengül Civelek, “18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü” nedeniyle Göç İdaresi İl Müdürlüğü ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde Düzeyin mevkiinde oluşturulan hatıra ormanında düzenlenen  fidan dikim törenine katıldı.

Törene Vali Civelek’in yanı sıra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Vekili Bayram Akça, Vali Yardımcıları Rıza Dalan ve Mehmet Fikret Çavuş, Göç İdaresi Müdürü Recep Batu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, KYK İl Müdürü Ömer İlman, 124 farklı ülkeden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim görmek için gelen yabancı uyruklu öğrenciler, yerleşik yabancılar ve yabancı uyruklu işadamları katıldı.

Fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada Muğla’nın sevgi ve hoşgörünün yaşandığı bir kent olduğunu vurgulayan Vali Civelek, bu ormanın birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk, barış ve hoşgörü ormanı olmasını dileyerek fidan dikimi yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu