EğitimGündemManşet

POLİS AMCA KÜTÜPHANESİNE MİNİKLERDEN DESTEK

Polis Amca Kütüphanesine Miniklerden Destek-1Akyaka Cahit Belkız Güneyman Dumlupınar İlkokulunun yürekleri büyük öğrencilerinden Dumlupınar İlkokulunda teşhir edilmekte olunan Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine destek geldi.

Bilindiği gibi Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinin teşhir edilmesine başlanılmıştı. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe Milli Eğitim Müdürlüğü Dumlupınar İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa Dumlupınar İlkokulu hizmet binasında teşhir edilmekte olunan çocuk kütüphanesi ile Polis vatandaş işbirliğinin dolayısıyla da devlet vatandaş işbirliğinin en üst seviyeye taşınması amaçlanıyor. Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine destekler her geçen gün artarak devam ederken, kütüphanenin teşhir işleminin önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor. Kütüphaneye son olarak Muğla’nın seçkin okulları arasında gösterilen Akyaka Cahit Belkız Güneyman Dumlupınar İlkokulundan destek geldi. Akyaka Cahit Belkız Güneyman Dumlupınar İlkokulunun yürekleri büyük öğrencileri Okul Müdürleri Mustafa GÜNEŞ, okul idarecileri ve öğretmenleri ile beraber temin ettikleri hikaye ve roman kitaplarını teşhir edilmekte olunan Polis Amca isimli kütüphaneye hediye ettiler.

Akyaka Cahit Belkız Güneyman Dumlupınar İlkokulu ‘nun yürekleri büyük öğrencilerinin Dumlupınar İlkokulunda teşhir edilmekte olunan Polis Amca isimli kütüphaneye kitap hediye etmeleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu