AsayişGündemManşet

O KAZANIN İLK DURUŞMASI YAPILDI

IMG_3574Geçtiğimiz 3 Temmuz gecesinde Bitez Dönel Kavşağı’nda yaşanan ve altyapıda futbol oynayan 16 yaşındaki Doğukan Can Tanışan’ın öldüğü, ikiz kardeşi Batuhan Tanışan’ın ağır yaralandığı kazanın ilk duruşması yapıldı. Mahkeme, tutuklu yargılanan sürücü Ali Osman Kunduz’un tutukluluk halinin devamına karar verdi.

3 Temmuz 2017 gecesi saat 03:30 sularında, Bodrum’dan Turgutreis yönüne giden 30 yaşındaki Ali Osman Kunduz yönetimindeki ‘STA LI 64’ Alman plakalı cabrio otomobil, aşırı sürat nedeniyle Bitez akıllı kavşak refüjüne çarparak kontrolden çıkmış ve bölgedeki bir binanın bahçe duvarına çarparak ters dönmüştü. Olayda araç içerisinde bulunan 16 yaşındaki Doğukan Can Tanışan kaza yerinde yaşamını yitirirken, ikizi Batuhan Tanışan, arkadaşı 17 yaşındaki Oğuzhan Önel ve aracın sürücüsü Ali Osman Kunduz yaralanmıştı.

Kazayla ilgili ilk duruşma bugün Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı. Duruşmaya sanık ali Osman Kunduz ve müdafi avukatı Mehmet Güner, müştekiler Oğuzhan Önel, Tanışan ikizlerinin annesi Hanım Tanışan ve babası Muzaffer Tanışan ile avukatları Savaş Çiçek, ikizlerin antrenörü Göztepe Bodrum Futbol Okulu Sorumlusu Emrah Çatak ve aile Tanışan ailesinin yakınları katıldı. Diğer müşteki Batuhan Tanışan ise kazadan kaynaklı sağlık sorunlar nedeniyle duruşmaya katılamadı.

Duruşmada anne Hanım Tanışan ve baba Muzaffer Tanışan’ın da beyanatları dinlendi. Mahkeme, sanığın kusur oranın belirlenmesi için adli tıptan rapor talep ederek, sanık Ali Osman Kunduz’un tutukluluk halinin devamına karar verdi. Bir sonraki duruşma ise 14 Aralık tarihinde görülecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu