GündemManşetTurizm

BODRUM İTALYA’DA TANITILIYOR

bodrum italyada tanitiliyor (2)Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOTAV), 12-14 Ekim 2017 tarihleri arasında İtalya’nın Rimini kentinde düzenlenen TTG Incontri turizm fuarına katıldı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı alanında yer alan Bodrum standını, Kültür ve Turizm Bakanlığı Roma Kültür ve Tanıtma Ataşesi Esin Zeynep Selvi ile birlikte çok sayıda kişi ziyaret etti. Esin Zeynep Selvi, stantta görevli BOTAV yetkilileri ile yaptığı görüşmede, “Kültüre önem verenlerin ülkesi İtalya’da, ülkemizin kültürel tanıtımını sürdürmeliyiz. İnanıyorum ki önümüzdeki sezon, Türkiye’ye olan talep artarak devam edecektir.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon ise İtalya’da Bodrum’un tanıtımı için yapılan çalışmaların önümüzdeki süreçte Bodrum’a önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade ettiği değerlendirmesinde, “Bodrum Tanıtma Vakfı olarak yeni fuar döneminde de Bodrum tanıtımlarımızı, dünyanın en önemli kentlerinde düzenlenen turizm fuarlarına katılarak yaptığımız çalışmalarla sürdürüyoruz. BOTAV yetkililerimiz, katıldıkları fuarlarda kurulan Bodrum standında, Bodrum’un tanıtım çalışmalarını aktif bir şekilde yürütürken bir yandan da önemli tur operatörleri ve devlet yetkilileri ile de görüşmeler yaparak Bodrum’a daha çok turistin gelmesini sağlamak üzere uğraş veriyor.

Birlik beraberlik içinde, Bodrum’a gönül veren turizmcilerimizin de destekleriyle gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımızın meyvesini, önümüzdeki süreçte alacağımıza inancım tam. Yeter ki birbirimizi desteklemeye, gönül birliği yapmaya devam edelim. Dünya barış topluluğu gibi yaşayan, hoşgörü kültürüyle beslenen, ülkemizin dünyaya açılan en medeni kapısı niteliğine sahip Bodrum’un bu ruhunu, tüm dünyaya hep birlikte tanıtalım” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu