GündemManşetSpor

TARAFTARDAN TİRİBÜNE DAVET

taraftarTFF 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un Afjet Afyonspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi taraftarlardan önemli çağrı.

Geçtiğimiz sezon gruplarından şampiyon olarak 2. lige yükselen her iki takımın mücadelesi öncesi Bodrumsporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrı ile Bodrumluları Perşembe günü 16.00’da başlayacak karşılaşmaya davet ettiler. Taraftarların sosyal medya hesaplarından paylaştığı çağrı şu şekilde;

“BEN BODRUMLUYUM DİYEN HERKESE …
Sevgili Goca Bodrumlular Sizlere Söyleceklerimiz var ,Bodrumsporumuz 86 Yıl Sonra İlk Defa Tarih yazarak 2. Lige çıktı Ne kadar Övünsek Ne Kadar Gurur Duysak Yeridir ,Bizler Küçük Şehrin Büyük Yürekli çocuklarıyız Şehrimize Aşık, Kalbimizde Her zaman Bodrumspor sevdası Olan Çocuklarız , Bu zamana Kadar Süper Amatörden Beri Büyüğüyle Küçüğüyle Tüm Bodrum Halkı Takımının Hep Yanında Olmuştur Ama Artık 2. Ligteyiz Daha çok Destek Zamanı , Bu Şehrin Ekmeğini Yiyen Bu Şehirde Yaşayan Abilerimiz Kardeşlerimiz Artık Bi Silkelenin Ve kendinize gelin Bu Takım Artık 2. Ligte !
Yarın Sizden Bi İsteğimiz Var ,Çok önemli olan Afyonspor maçında Artık Şu Tribünleri Doldurmanın Tam zamanı Haydi Goca Bodrumlular Artık Söz Bizde !
Biz Bodrum’a Aşığız !
Biz Bodrumspor’a Aşığız !
Yarın Bütün Bodrum’u Maça Davet Ediyoruz !
Sevgi Ve Saygılarımızla ..
ASİ TAYFA TARAFTAR GRUBU “

Öte yandan karşılaşmanın bilet fiyatları 10 Türk Lirası olarak belirlenirken, kadınlar ve 15 yaşa kadar olan çocuklara 1 Türk Lirası olarak belirlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu