GündemManşet

MAB ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ

lokma (1)Muğla Ortak Akıl Birliği (MAB) Kurşunlu Camii önünde tüm şehitlerimizin anısına lokma döktürdü. MAB Başkanı Hafize Nizamoğlu Acar, “Vatanımız için canlarını seve seve feda eden, aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

Muğla Ortak Akıl Birliği (MAB) Kurşunlu Camii önünde tüm şehitlerimizin anısına lokma döktürdü.

MAB tarafından Kurşunlu Camii önünde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan MAB Başkanı Hafize Nizamoğlu Acar, “Her yanı şehit kanı ile sulanmış kutsal vatan toprağımızı korumak için, dün olduğu gibi bugünde canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin anısına MAB olarak böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Vatan toprağını korumak için canını ortaya koyan şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, değerli ailelerine sabırlar, gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.

Dualarımız Mehmetçikle

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatına destek verdiklerini kaydeden Hafize Nizamoğlu Acar, “Vatanımızın birlik ve beraberliğini bozmak amacıyla sınırlarımızın hemen yakınında bulunan hain, eli kanlı terör örgütüne yönelik olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başlatılmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugünde kahraman ordumuz destan yazmaya devam etmektedir.  Eli kanlı terör örgütün yok edilmesi amacıyla başlatılan ve kahraman ordumuzun verdiği bu destansı mücadelesinde yanındayız, her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Dualarımız Mehmetçikle birlikte” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu