GündemManşetSpor

2017 DÜNYA KITEBOARD ŞAMPIYONASI’NIN TÜRKIYE AYAĞI AKYAKA’DA

2017 Dünya Kiteboard ŞampiyonasıAkyaka’da düzenlenecek kiteboard şampiyonasında dünyanın en büyük sporcuları yarışacak.

YDA Dalaman Havalimanı’nın sponsorları arasında yer aldığı “2017 Dünya Kiteboard Şampiyonası’nın Türkiye Ayağı” 5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında Gökova Akyaka’da düzenleneceği bildirildi.

Farklı disiplinlerde küresel spor organizasyonları gerçekleştiren Race Marketing  Management, kiteboard sporunun en büyük organizasyonu olan Dünya Kiteboard Lig Şampiyonluğu’nun Türkiye ayağını, 5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında Gökova Akyaka’da düzenleniyor.

YDA Dalaman’ın sponsorları arasında yer aldığı, WKL Amarok Dünya Kupası Akyaka adıyla düzenlenecek şampiyonaya 19 ülkeden 40 sporcu katılacak. Dünya turunun önemli bir durağı olan etkinlikte Türk sporcular da yarışacak. Şampiyonada dereceye giren sporculara kiteboard branşının en yüksek para ödülü verilecek. Sporseverler ise organizasyonu dört gün boyunca internet üzerinden canlı olarak izleyebilecekler.

Kiteboard’un dünya şampiyonları

WKL Amarok Dünya Kupası Akyaka’da dünyanın en güçlü profesyonel sporcuları yarışacak. Akyaka’da yarışacak sporcular arasında 5 kez dünya şampiyonu Aaron Hadlow, iki kez dünya şampiyonu Youri Zoon, 2013 dünya şampiyonu Alex Pastor, 2015 dünya şampiyonu Liam Whaley ve 2016 dünya şampiyonu Carlos Mario da yer alıyor.

Şampiyonanın kadın kiteboard sporcuları arasında ise iki kez dünya şampiyonu Bruna Kajiya, iki kez dünya şampiyonu Rita Arnaus, üç kez ulusal şampiyon Hannah Wihiteley, 2016 dünya üçüncüsü Annabel Van Westerop ve ulusal şampiyon Paula Novotna bulunuyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu