GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ GÜRE’YE GÜRLEDİ

kırçiçeği bodrum basketBodrum’u bu sezon da potalarda başarıyla temsil eden Kırçiçeği Bodrum Basket, TKBL 2017/2018 Sezonu Federasyon Kupası C Grubu maçlarından ilkini zorlanmadan geçti.

Kepez Belediyesi Turgut Özal Spor Salonu’nda gerçekleştirilen gurup maçlarının ilkini Edremit Bld. Güre Spor ile oynayan Kırçiçekleri, güçlü rakibi karşısında yaptığı kıyasıya mücadeleyi 58-52 kazanarak ilk maçında moral depoladı.

Gurubunun ilk maçında üstün gelerek, Orduspor ile oynayacağı gurup maçına moralli çıkacak olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı, Sasha Samolia Goodlett’in maçtaki etkili performansı sonrası maçı önde kapattı. Goodlett, 19 sayı 22 ribaund ile maçın en değerli oyuncusu seçildi.

Üstünlüğü elden bırakmayarak ilk yarı skoru 32-26 tamamlayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü Başkanı Yiğit Özmen, amaçları doğrultusundaki ilk mücadeleyi başarıyla tamamlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Maç boyunca Kırçiçekleri’nin sergilediği takım ruhuna da dikkat çeken Özmen, ilk hedeflerinin önümüzdeki günlerde oynayacakları maçlar sonucunda grubu lider olarak tamamlayıp, federasyon kupası finalini oynamak ve nihai hedef olarak Bodrum’a Kupa ile dönmek arzusunda olduklarını yineledi.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü Başkanı Yiğit Özmen, hedefleri doğrultusunda kendilerine en büyük desteği veren ana sponsorları Kırçiçeği, Bodrum Belediyesi, Çağdaş Holding ve Kılıç Holding’e bu mutluluğu yaşatmak istediklerini de dile getirdi. Bodrum’da kendilerine destek veren tüm esnaf ve sporseverlere de teşekkür eden Yiğit Özmen, 2017-2018 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak maçlarında Bodrumlu taraftarları ve sporseverleri heyecanlı ve zorlu geçecek mücadelelerinde kendilerine destek olmaya çağırdı.

Kısa sürede yakaladıkları takım ruhuyla potalarda fırtına gibi esecek olan Kırçiçeği Bodrum Basket Takımı TKBL 2017/2018 Sezonu Federasyon Kupası C Grubu karşılaşmaları kapsamında bugün saat 18.30’da Orduspor ile mücadele edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu