GündemManşet

ADM ELEKTRİK DAĞITIM’DAN MUHTARLARA ÖZEL HİZMET

Genel Müdür Bülent YükselAydın, Denizli ve Muğla illerinde tüketicilerini kaliteli ve kesintisiz elektrikle buluşturan ADM Elektrik Dağıtım, muhtarlarla işbirliği ile tüketici memnuniyetini bir üst seviyeye taşıyor. Tüketici talep ve ihtiyaçlarına en hızlı şekilde çözüm sunmak için 28 Eylül 2016 tarihinde çağrı merkezi kapasitesini 4 katına çıkartan şirket, bir yıldır muhtarlara özel VIP hat hizmeti sunuyor.

1855 Muhtara VIP Hat Tanımlandı

ADM Elektrik Dağıtım; Aydın’da 670, Denizli’de 620, Muğla’da 565 muhtara özel hizmet hattı kurdu. Muhtarlar VIP hat sayesinde 8 saniye gibi kısa bir sürede çağrı merkezi temsilcileri ile görüşebiliyor.

Muhtarlara Özel Teşekkür

İşbirliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel, “Değerli muhtarlarımız, görev bölgelerindeki sorunları en iyi bilen kişiler olarak şirketimiz ve tüketicilerimiz arasında köprü vazifesi görüyorlar. Tüketici memnuniyetini en seviyeye taşımak için çıktığımız yolda değerli muhtarlarımızın desteği bizim için çok önemli. Gösterdikleri ilgi ve vermiş oldukları destekten dolayı çok teşekkür ederim. Hizmet verdiğimiz 3 ilde, çalışma arkadaşlarımız sıklıkla muhtarlarımızla görüşerek ihtiyaç ve taleplerini hızlı bir şekilde karşılıyor. Hizmet kalitemizi artırmak ve iletişimimizi güçlendirmek için muhtarlarımız için VIP hat servisini bir yılı aşkın süredir kullanıyoruz. Muhtarlarımız çağrı merkezimizi aradıklarında 8 saniye gibi kısa bir sürede sistem tarafından özel müşteri temsilcilerimize yönlendiriliyor. Bu sayede ihtiyaç ve taleplerine hızlı ve etkin bir şekilde çözüm sunuyoruz.” diye belirtti.

Muhtarlara Özel Memnuniyet Aramaları

Düzenli olarak her ay çağrı merkezinden muhtar aramaları yapıldığını ifade eden Genel Müdür Bülent Yüksel, “Hizmet kalitemizi yükseltmek amacıyla paydaşlarımızla iletişimimize önem veriyoruz. Ayrıca Tüketici Memnuniyeti Politikamız kapsamında muhtarlar ile yoğun bir iletişim içerisindeyiz. Birebir görüşmeler ve ziyaretlerin yanı sıra çağrı merkezi aracılığıyla memnuniyet araması yapıyoruz. Bu aramalarda bir yandan yatırım çalışmalarımız ve sunduğumuz hizmetlerin geri dönüşlerini alıyor, yeni talep ve ihtiyaçların takibini sağlıyor bir yandan da yeni devreye aldığımız hizmetlerimizi tanıtıyor ve VIP hat servisimiz için bilgi güncellemeleri yapıyoruz. Amacımız faaliyet gösterdiğimiz alanda ülkemize örnek model olabilmek. Bu aşamada tüm kamu kurumları ve kuruluşlar ile işbirliği içerisindeyiz.” dedi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu