AsayişGündemManşet

84 PROMİLLE BARİYERLERE TOSLADI

Bodrum-trafik kazasıBodrum irişinde gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki bariyere çarptı.

Gecenin geç saatlerinde Emin Anter Bulvarı’nda Milas istikametine seyreden ve içerisinde 3 gencin bulunduğu  Y. Ö. İdaresindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yol kenarındaki bariyere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle geldiği yönün tersine dönen otomobildeki 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis, zabıta ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ambulansa alınan 2 yaralı Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıları hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Sürücü Y.Ö.’nün ise 8.4(84) promil alkollü olduğu tespit edildi.

İtfaiye ve zabıta ekipleri otomobilin parçalarının dağıldığı ve litrelerce yağın döküldüğü yolda temizleme ve talaşlama çalışması yaptı.

Trafik akışının kısmen durduğu yol, ağır hasar alan otomobilin yoldan kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu