ManşetSpor

Rakip Görele

Denizin Kızları Görele Belediyesi’ni Evinde Ağırlayacak

 

Hentbol’un en büyük iki kupasını Bodrum’a kazandıran ve Bodrum bayrağını hentbol sahalarında gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu altıncı hafta maçları kapsamında Bodrum’da Görele Belediyesi ile karşılaşacak.

HDI Türkiye Kupası ve Kadınlar Süper Kupa’sını Bodrum’a getiren Denizin Kızları, Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan mücadelede seyircisinin desteğini sahada yine hissetmek istiyor.

Yaklaşık iki haftalık bir aranın ardından yeniden lig mücadelesine başlayacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor Antrenörü Kıvanç Özcan, verilen aranın ardında takımın, lig ve Avrupa Kupası mücadelelerini içeren bir açıklama yaptı.

Özcan yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Yaklaşık 2 haftalık bir aramız oldu. Bu ara sakatlıklarımızın iyileşmesi için bizlere yardımcı oldu. 18 ekimde kendi evimizde Görele Belediyesi ile karşılaşacağız. Bu maçta  tam kadro olacağımız için mutluyuz.

Yoğun bir maç programı bizleri bekliyor. Lig ve Avrupa kupası olmak üzere önümüzde yakın tarihlerde oynayacağımız 7 maçımız var. Bildiğiniz gibi 11 Kasım’da İtalya ve 19 Kasım’da Bodrum da oynayacağımız Avrupa kupası maçları bizler için çok önemli.

Hedefimiz, ilk maçta avantaj yakalayıp evimizde oynayacağımız ikinci maçı kazanarak turu geçerek son 16 takım arasında olmak. Bunun için de 19 Kasım’daki ikinci maçta bodrum seyircisini yanımızda görmek istiyoruz,  onların desteği bizler için çok önemli.  Öte yandan 18 Ekim, 29 Ekim ve 14 Kasım’da da kendi evimizde onacağımız lig maçlarında tribünlerde bizleri desteklemelerini istiyoruz.

Bu yıl her kulvarda başarılı olmak amacımız. Bu yüzden salonda oluşturulan atmosfer bizler için çok önemli.  Umarım başarılı olup yönetimimizi camiamızı ve maça gelen seyircilerimizi mutlu ederiz.”

Geçtiğimiz haftayı iki haftalık aranın ardından 2 maç eksiği ile 6 puanla ligin 3. Sırasında yer alan Armada Praxis Yalıkavak Spor’un bu yılki hedefi şampiyonluk.

Siz de Denizin Kızları’na şampiyonluk yolunda destek olmak için, 18 Ekim Çarşamba günü saat 15:00’de Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan karşılaşmaya davetlisiniz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu