GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ KUPA İÇİN YOLU YARILADI

d35b25bb-c185-4d0d-993c-169593a9c452Bodrum’un potalardaki başarılı temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, ligdeki başarısını federasyon kupasında da devam ettiriyor.

Geçtiğimiz gün başlayan ve ilk maçını ligin güçlü takımlarından Mersin BŞB Gelişim ile oynayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, oynadığı çeyrek final karşılaşmasını 78-57 kazanarak, yarıfinal oynamaya hak kazandı.

Isparta Işıkkent Spor Salonu’nda gerçekleşen federasyon kupası maçları kapsamında dün Mersin BŞB ile karşılaşan Kırçiçeklerinden Sasha Goodlett 22 sayı ile en skorer olurken, Seda Tabakçı 12 sayı, 10 ribaunt ve Harika Eldaş 10 sayı, 7 asist ile mücadele etti.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Federasyon Kupası Yarı Final mücadelesinde bugün Işıkkent Spor Salonu’nda saat 16.30’da Mersin Basketbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Kırçiçekleri bu maçı aldıkları taktirde, Bayraklı Belediyesi – İzmit Belediye Spor mücadelesinin kazanan takımı ile 4 Şubat 2018 günü saat 16.30’da final mücadelesi oynamaya hak kazanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu