AsayişGündemManşet

POMPA GÖREVLİSİ O ANLARI ANLATTI

pompacı keymur karataşBodrum’daki bir akaryakıt istasyonuna son sürat dalan aracın neden olduğu kazadan kıl payı kurtulan pompa görevlisi o anları anlattı.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve tam anlamıyla facianın eşiğinden dönülen kaza yürekleri ağza getirmişti. Güvenlik kameralarına da yansıyan o anlarda, pompa önünde oturan görevli Keymur Karataş canını son anda kurtarmıştı.

Kazadan kıl payı kurtulan 21 yaşındaki Siirtli Keymur Karataş o anları şöyle anlattı:

“Saat 5 sularındaydı, pompanın dibinde oturuyordum müşteri yoktu o esnada. Birden bir fren sesi duydum çok hızlı geliyordu araba. O esnada kaçmaya çalıştım bir baktım bir araba pompaya çarptı. Sonrasında zaten aracın yakıt deposu patlamıştı arkadaşlarda hemen yangın tüpleri ile müdahale ettiler.”

Sürücünün alkollü olduğunu ifade eden Karataş önemli birde uyarıda bulundu:

“Daha öncede burada bir olaylar yaşandı çünkü yol üstü olduğu için bu tür durumlar sık sık yaşanıyor. Demek istediğim, kimse alkollü araba kullanmasın çok tehlikeli. Görüldüğü gibi ben bir iki saniye ile canımı kurtarabildim. Eğer biraz daha da geç kalmış olsaydım şuanda hayatta olmazdım.”

Yaklaşık 50 bin lira hasarın oluştuğu kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu