GündemManşetSpor

MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI

yelken_yaz_kursu_birinci_donem (12)Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yaz düzenlenen yelken kurslarının bu seneki birinci dönemi tamamlandı.

İçmeler mevkiinde bulunan B.B. Bodrumspor Yelken Şubesi antrenörleri tarafından Bodrumlu ve yaz tatillerini Bodrum’da geçiren öğrenciler için verilen kurslarda yeni yelkencilere denizi sevdirerek temel denizcilik ve yelkencilik bilgileri öğretiliyor. Yaz boyunca 6 dönem düzenlenecek kursların ilki 19-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenirken, eğitimlerini tamamlayan yeni yelkencilere kurs bitiminde düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.

Birinci dönem kursuna katılan 25 optimist ve 5 laser öğrencisi yelken ile tanışmanın ve dümene geçmenin heyecanı ile kursu tamamlarken, bir çok öğrencinin de yelken sporuna devam etmek için önümüzdeki dönemlerde açılacak kurslara da katılacağı öğrenildi.

Yeni yelkenciler düzenlenen tören ile sertifika almanın heyecanını yaşarken, yeni yelkencilerin aileleri de çocuklarının bu mutlu gününe ortak oldu.

B.B. Bodrumspor tarafında düzenlenen kursların 2. Dönemi 3-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek. İkinci dönem için kontenjanların dolduğu öğrenilirken, 3. Dönem kurslar 17-28 Temmuz tarihleri arasından düzenlenecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu