GündemManşetSiyaset

PARTİ GÖREVLİLERİ “EVET” İ ANLATIYOR

ak-parti-saha-calıismasi-5AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı görevlileri referandum için saha çalışmalarına hız verdi.

16 Nisan 2017 Pazar günü oylanacak olan ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ referandum çalışmaları kapsamında, AK Parti Muğla ve Bodrum Teşkilat üyeleri yoğun çalışma temposuyla saha çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Bodrum Kadın ve Gençlik Kollarının yaptığı çalışmalara, AK Parti Muğla Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri de destek verdi. Yarımada genelinde yapılan çalışmalarda vatandaşlara ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle nelerin değişeceğiyle birlikte, ülke yönetimine yapacağı katkılar anlatıldı.

Yapılan çalışmalarda vatandaşların yerel hizmetler konusunda yaşadıkları sıkıntıları da dinleyen AK Partiler, önerilen çözümleri de not ettiler. Çalışmalarda karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini çok önemsediklerini ve bunları seçim sonrasında çözüm üretmek üzere not ettiklerini söyleyen AK Parti Bodrum Tanıtım ve Medya Başkanı Yener Çelik “Biz vatandaşın derdiyle dertlenen, her sıkıntısına çare üretmeye çalışan dev bir siyasi organizasyonuz. Referandum sonrasında sandıktan çıkacak olan ‘Evet’ sonucuyla hizmetlerimiz çığ gibi büyüyecek. Yeni Türkiye’nin Güçlü Türkiye’nin vatandaşı olmak dünyada ayrıcalık olacak.” dedi.

Çalışmalarda, yenilecek olan hükümet sistemini anlatan broşürler vatandaşlara dağıtıldı. Değişecek olan Anayasa Maddeleriyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu