GündemHayatManşet

İLK KEZ DALAN HEMŞİREYE BÜYÜK SÜRPRİZ

Sualtında evlilik teklifi-bodrumSerdar Ataman isimli genç, kız arkadaşı Demet Arkun’a su altında evlilik teklifi yaptı.

Bodrum’da yaşayan ve turizm taşımacılığı işinde çalışan Serdar Ataman, yaklaşık bir yıl önce hemşire Demet Arkun’la tanıştı. İkilinin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü.

Kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi yapmak isteyen Bodrumlu genç, geçtiğimiz Pazar günü kız arkadaşını da alarak Bodrum Turkuaz Dalış teknesiyle denize açıldı. Ataman ve Arkun, daha sonra dalış kıyafetlerini giyerek su altına indi. Demet Arkun fotoğraf çektirdiği sırada, dalış hocası Arkun’a arkasına bakmasını işaret etti. Arkasını dönmesiyle birlikte erkek arkadaşı Serdar Ataman’ı üzerinde “Aşkların en güzeli, benimle evlenir misin” yazılı pankartı tuttuğunu gördü.

İlk kez dalış yapmanın heyecanını yaşayan hemşire Demet Arkun’un aldığı bu teklifle heyecanı katlanarak arttı. Demet Arkun’un başının sallayarak teklifi kabul ettiğini belirtince Serdar Ataman, yanında getirdiği tek taş yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu