GündemManşetSpor

KUPA SAHİBİNİ BULDU

Bodrum kaymakamlık kupasıBu yıl altıncısı yapılan Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler arası Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Turgutreis Mahallesi (Bodrum Çevre Platfomu) oldu. Kupa töreni sonunda Kaymakam Yılmaz ile Başkan Kocadon’un arasındaki penaltı atışlarında renkli görüntüler yaşandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bodrum Kaymakamlığı Mahallelerarası Futbol Turnuvası bugün oynanan Turgutreis Mahallesi ile Eskiçeşme Mahallesi arasında oynanan son maç ile sona erdi.

Çeyrek final maçlarında farklı gerekçelerle yapılan itirazlar nedeniyle 4 takımın turnuvadan men edilmesiyle 3 takım turnuvada kalmıştı. 3 takımın birbirleriyle oynadığı maçlarla süren turnuvada son maç bugün yapıldı. Maç 2 -2 berabere biterken şampiyon Turgutreis Mahallesi oldu.  Maçı izlemeye gelen Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şampiyon olan ve dereceye giren takımlara kupalarını takdim etti. Turgutreis Mahallesi’nin kupasını eski milli futbolcu Hasan Vezir aldı.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz kupa töreni sonunda Bodrumspor’da kalecilik yapmış olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u penaltı atışına davet etti. Kaymakam Yılmaz ile Kocadon arasındaki penaltı atışları berabere sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu