GündemManşet

BABALAR GÜNÜNDE DUYGUSAL ANLAR

DSC_0649Bodrum -Turgutreis Lions Kulübü,  Babalar günü kutlaması ve Haziran ayı aylık toplantısı ve dönem ödüllerinin dağıtılması için 18. Haziran. 2017 Pazar günü Gümüşlük Mangal Restaurant’da kahvaltıda buluştu.

Turgutreis Lions Kulübü 2016-2017 dönem Başkanı Metin Akbulut’un açılış  ve Babalar gününün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla  başlayan toplantı,  konuklara ve üyelere söz verilmesi ile devam etti.  2 üyenin babası daha yeni vefat ettikleri için söz onlara gelince ilk defa babasız bir babalar günü kutladıklarını anlatırken duygusal  anlar yaşandı . Kimi konuk ve Üyeler babalarının hayatta olmamaları sebebiyle babalarıyla olan  anılarını anlatırken ilerlemiş yaşlarına rağmen babalarını aradıklarını onlarsız yaşamın zorluklarını anlattılar.

Babalar gününün yarattığı duygasıllıktan sonra,  dönemin  son toplantısı olması sebebiyle,  Başkan Metin Akbulut  geçen 1 yılı özetledi.   1. Temmuz 2016 da başlayan dönemde Sağlık vakfı Engelli Rehabilitasyon merkezinde, Gözlerimizi Korumalıyız adıyla, 100. Yılımızda 100 gencimize güneş gözlüğü ve 100 şapka dağıtarak ilk aktivitemizi, dönemin ilk gününde gerçekleştirdiğimizi anlattı. Dönemimizin sonunda da 300 ihtiyaç sahibi aileye 300 koli erzak yardımında bulunarak, toplam 165 aktivite gerçekleştirildiğini , 2.5 güne 1 aktivite sığdırarak, başarılı bir dönem geçirdiklerini bununda ULKB tarafında en iyi kulüp peç’i le ödüllerildiğini söyledi. Bayrağa Peç’i takmak için emeği çok olan Sekreteri  M.Deniz Atamdemir’i  davet ederek önce başarı madalyasını taktı ve emeği geçen diğer üyelerini de davet ederek peç bayrağa takıldı.

Başkan Metin Akbulut, ‘’ Nerede bir ihtiyaç varsa biz hep orada olacağız, bizden daha az şanslı insanların hep yanında olacağız’’ diyerek zamanın çok önemli olduğunu geçen zamanı geriye getirmenin mümkün olmadığını belirtip,’’ her şeyi doğru planlarsak her işimizi yapabiliriz’’ dedi. Daha sonra,  içinde her üyesinin ismi yazan duvar saatlerini üyelerine dönem ödülü olarak verdi.

Katılan üyelerine ve konuklara  bu toplantı için katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür eden başkan,  bir daha ki toplantının Temmuz ayında devir teslim töreni şeklinde olacağını belirtti ve çan’a  vurarak toplantıyı bitirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu