GündemKültür SanatManşet

34.YILINDA KARİKATÜR SEVERLERLE BULUŞUYOR

karikatür çalışmasıAydın Doğan Vakfı olarak, ilki 1983 yılında gerçekleştirilen ve düzenlendiği günden bugüne uluslararası arenada saygınlığıyla anılan Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması, 34.Yılında karikatür severlerle buluşuyor.

Her yıl haziran ayında o yılın kazanan karikatürlerini belirlemek üzere bir araya gelen Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması jüri üyelerin seçtiği, 2017 yılının yarışmada ödül kazanan karikatürler 21 – 27 Haziran 2017 tarihleri arasında Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi’nde sergilenecek.

Bu yıl Işıl Club’da gerçekleştirilecek olan jüri değerlendirmeleri ve ödül töreninin yanı sıra Milta Marina Palmiye Meydanında Ted Koleji öğrencileriyle etkinlik düzenleniyor.
Dünya çapında ün kazanmış, değerli karikatür ustaları ve sanatçıların seçici Kurulu’nda bu yıl 9 jüri üyesi bulunuyor. Seçici Kurul Üyeleri arasında; Ercan Akyol, Latif Demirci, Rudy Gheysens (Belçika), Piyale Madra, Mohsen Nouri Najafi (İran), Peter Nieuwendijk (Hollanda), Tan Oral, Joel Pett (ABD), Cristina Sampaio (Portekiz) gibi değerli isimler yer alıyor.

Değerli sanatçılarında yer alacağı, Ted Koleji öğrencileri ile birlikte,  20 Haziran 2017 Salı günü saat: 16.00’da Milta Bodrum Marina Palmiye Meydanı’nda karikatür workshop çalışmaları düzenlenecektir.

KARİKATÜR WORKSHOP ÇALIŞMALARI / USTA KARİKATÜRİSTLER ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR
20 Haziran Salı, 16.00 – 18.00
Milta Bodrum Marina- Çarşı Palmiye Meydanı

AYDIN DOĞAN VAKFI 2017 – ÖDÜL ALAN KARİKATÜR SERGİSİ

21-28 Haziran 2017

Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu