EğitimGündemHayatManşet

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET

Bodrum-bisiklet dağıtımıSağlık Bakanlığı Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı çerçevesinde başarılı öğrencilere bisiklet dağıtımı yapıldı.

Sağlık Bakanlığının yürütmekte olduğu “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında Bodrum’da öğrencilere bisiklet hediye edildi. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın da katıldığı törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, daire müdürleri ile birlikte yaptılar. Öğrenciler törene aileleri ile birlikte katıldılar.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Bu kampanya yurt genelinde devam ediyor. İlçemizde de ilk etapta 23 tane ortaokul, 22 tane de ilkokul olmak üzere 35 öğrencimize bisikletlerini vereceğiz. Öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Bu bisikletleri de güle güle kullanmalarını diliyorum. Kullanırken trafik kurallarına muhakkak uymalarını rica ediyorum. Bisikletlerimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakamlık binası önünde düzenlenen törende tek tek bisikletlerini alan çocuklar ve aileleri duygulu anlar yaşadılar.

Hüseyin Turgut Karabağlı Okulu 8. sınıf öğrencisi Duygu Feray Gezmez ilk defa bir bisiklet sahibi olduğunu belirterek çok mutlu olduğunu söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu