GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ’NDE MURAT ALKAŞ DÖNEMİ

murat_alkasTürkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kırçiçeği Bodrum Basket’te Derya Özyer’in görevi bırakması sonrası yeni başantrenör Murat Alkaş oldu.

Geçtiğimiz sezon Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligine yükselme şansını play-off maçlarında kaybeden Kırçiçeği Bodrum Basket’te Derya Özyer’den boşalan başantrenörlük görevine Murat Alkaş getirildi. Murat Alkaş, Ormanspor ve Mersin Basketbol’u Türkiye Kadınlar Baskettbol Ligi’nden Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligine çıkartmış, Efes Pilsen, Ülker ve Galatasaray kulüplerinde de görev almış tecrübeli bir antrenör olarak tanınıyor.

Kırçiçeği Bodrum Basket kulüp başkanı Yiğit Özmen yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara başladıklarını belirterek, “Derya hocamızdan boşalan antrenörlük görevine yine çok değerli bir hocamız olan Murat Alkaş geldi. Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni sezonda da hedefimiz şampiyon olarak Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligine yükselmek” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu