AsayişGündemManşet

ÜNİVERSİTELİ ZEYNEP MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla’da erkek arkadaşı boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından bıçaklanarak öldürülen 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Zeynep Şenpınar , memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde babasının yanına defnedildi.

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü’nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar, dün sabah tartıştığı aynı evde yaşadığı Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Muğla’daki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan Zeynep Şenpınar’ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’a getirildi ve ilk olarak Narlı Cemevi’nde tören düzenlendi.

Öte yandan Zeynep’in öğrenim gördüğü okuldan bir taziye mesajı yayımlandı. Mesajda :

“Yaşayacağı onca güzel yıla rağmen hayattan koparılan Zeynep’in ölümünün, kadın cinayetlerinin sonuncusu olmasını diliyoruz. Sevenlerinin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verildi.

Olayın ardından sosyal medyada Zeynep Ş. ile bir arkadaşı arasında geçtiği iddia edilen WhatsApp mesajı paylaşıldı.

Hayatını kaybeden genç kızın mesajında, “Ahmet’le net bir şekilde bitti. Bir aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de…” ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

Sosyal medyada paylaşılan videoda da Zeynep Ş, “Bile Bile Yandı Yüreğim” isimli şarkıyı seslendirirken görülüyor.

Bu arada, olaydan sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan şüpheli Ahmet K’nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Zanlınan, tedavisinin ardından ifade işlemleri için emniyete götürüleceği belirtildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu