AsayişGündemManşet

6’SIDA TUTUKLANDI

Bodrum KOM-OperasyonBodrum merkezli yürütülen başarılı bir çalışma sonrasında adliyeye çıkarılan insan tacirleri tutuklandı.

5 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, sığınmacıların Yunan Adalarına yasa dışı geçişlerini organize ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Adana, Mersin, İstanbul, Aydın ile Muğla’nın Milas ve Bodrum ilçelerinde düzenledikleri eş zamanlı operasyonlarla aralarında bir kadın ve Irak uyruklu bir kişinin de olduğu 6 kişiyi yakalamıştı. Yakalanan örgüt lideri Irak uyruklu Lokman A.A. ile H.A., İ.D., H.Y., D.A. ve Ö.F. isimli kadın, polis merkezindeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlıların tümü, sevk edildikleri mahkemece “göçmen kaçakçılığı yapmak” suçundan tutuklandı. Büyük teknelerle bir seferde çok sayıda göçmeni yurt dışına kaçırdıkları anlaşılan zanlılar Muğla Kapalı Cezaevine gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu