ÇevreGündemManşet

DENİZE EN ÇOK MAVİ YAKIŞIR’A BİR ÖDÜL DAHA

denize en cok mavi yakisire odul (3)Bodrum Belediyesi’nin “Denize en çok MAVİ yakışır” sloganıyla düzenlediği Deniz Dibi Temizlik Kampanyası’na bir ödül daha geldi.

Bu yıl 17. kez düzenlenen “magazinci.com Internet Medyası Magazin Oskarları”nda “Yılın Çevre Sosyal  Sorumluluk Ödülü”, Deniz Dibi Temizlik Kampanyası’na verildi. Ödül, magazinci.com Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Soydan tarafından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a makamında takdim edildi.

Deniz Dibi Temizlik Kampanyası’nı ödüle layık gören Nurettin Soydan’a teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon “Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha temiz bir dünya sunabilmemiz için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Biz de bu konuda elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Onun için bu kampanyaya başladık. Bu sene üçüncü senemiz ve çok büyük yol aldık. Denizden çıkarılan atıklar her sene azalıyor. Bu da bizim doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor.” dedi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu