GündemHayatManşet

VARSAY Kİ YEDİM…

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-var sayki yedimBodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından şubat ayında başlatılan “Varsay ki Yedim” isimli sosyal farkındalık projesi kapsamında öğrencilerin harçlıklarından arttırarak topladıkları 7850 TL, ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocuklara ulaştırılmak üzere Kızılay Bodrum ve Milas Şube Başkanı Mustafa Gezginci’ye teslim edildi.

Bodrum’da bulunan 70 okulda gerçekleştirilen “Varsay Ki Yedim” projesi kapsamında her sınıfta öğrenciler tarafından hazırlanan kumbaralarda biriken yardım paraları Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulunda Kızılay yetkililerine teslim edildi.

Bodrum Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin; “Proje kapsamında Bodrum’daki bütün okullarda öğrencilerimiz kumbara tasarladı. Tasarlanan kumbaralara öğrencilerimiz harçlıklarında arttırdıkları paraları yetim ve öksüz kardeşlerine yollamak üzere biriktirdiler. Çoğunlukla 5 kuruş,10 kuruş bazen de daha yüksek miktarda paraları kumbaraya attılar. Bu projede paylaşmayı, vatan bilincini çocuklarımıza vermek istedik. Özgürlük bilincini kazandırmak istedik çünkü vatanımızı kaybettiğimiz zaman yaşayacak yerimiz yok. Can ve mal güvenliğimiz olmuyor. Bazı çocuklar bizim çocuklarımız gibi şanslı değiller, bu duyguları da çocuklarımıza kazandırmak istedik. Projemizin amacına ulaştığına inanıyorum. Öğrencilerimiz paylaşma ve kardeşlik duyguları ile harçlıklarından bu paraları biriktirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılay Milas ve Bodrum Şube Başkanı Mustafa Gezginci; “Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürümüze böyle anlamlı bir projeye imza attığı için çok teşekkür ediyorum” dedi. Tören sonrasında Mustafa Gezginci Emin Geçin’e teşekkür belgesi takdim etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu