GündemManşet

VALİ ÇİÇEK MİLAS’TA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

BSN_4851Muğla Valisi Amir Çiçek Milas Muhtar toplantıları kapsamında Milas ilçesindeki Mahalle Muhtarları ve İlçe Müdürleri ile bir araya geldi.

Milas Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıya Muğla Valisi Amir Çiçek’in yanı sıra Milas Kaymakamı Eren Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle Vatandaş odaklı hizmetleri vatandaşa ulaştırmada muhtarların kilit bir noktada bulunduğunu belirten Vali Çiçek “Muğla’da eski devlet anlayışını terk ederek Vatandaş odaklı hizmet anlayışını uygulamaya koyduk. Huzurlu toplumun mutlu bireylerden oluştuğunun bilinci ile Muğla’daki 923 bin 773 vatandaşımızın yüzünü güldürmeyi, onların mutlu olmasını hedefliyoruz. Derdi tasası olan kişinin yüzü gülmez onun için vatandaşımızın derdiyle dertlenip sorunlarına çözüm üretiyoruz” diye konuştu.

Devlet memurlarının genelinin görevinin bilinciyle vatandaşa hizmet sunduğunu,  belirten Vali Çiçek “Artık devletimiz güler yüzle vatandaş odaklı hizmet sunuyor. Buna uymayan memur kusura bakmasın kimse iş yapmayanın ardında durmaz” dedi.

Muhtar toplantılarında görüşülen konuların takipçisi olduğunu belirten Vali Çiçek “Burada konuşulan burada kalmıyor hiçbir konuyu sürüncemede bırakmıyoruz. Notumuzu alıyor gerekli takibi yapıyoruz en kısa sürede çözümlenmesi için çalışıyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu