GündemManşetTurizm

MARMARA’DAN SONRA KARADENİZ’ GEÇTİ

tira_ziyaretler_devam_ediyor (1)Zonguldak Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu, Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ını ziyaret etti.

Zonguldak Uğur Mumcu Kavşağı’nda bulunan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ına gelen Zonguldak Valiliği İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Kürşat Çoşgun ile TÜRSAB Yedigöller Yürütme Kurulu Üyesi Levent Yüzgeç’e ziyaretleri sırasında Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı Koordinatörü Fikret Hıdır eşlik etti. Konuklarına Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı gezdiren Hıdır, TIR’da yer alan görseller ve projenin kapsamıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Akşam saatlerinde Zonguldak’tan ayrılacak olan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı 14 Nisan cuma günü Bartın’da Bodrum’un eşsiz özelliklerini Bartın halkına anlatacak.

20 Mart’ta Bodrum’dan yola çıkan TIR, ilk durak olarak Aydın’a daha sonra ise İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Zonguldak’a gitti. Planlamaya göre 30 ile gitmesi beklenen TIR, Bartın’dan sonra Samsun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli illerini ziyaret edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu