ÇevreGündemManşet

BİTEZ SAHİLİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bodrum-Bitez SahiliBodrum’un gözde turizm merkezlerinden biri olan Bitez’de, sahil düzenleme çalışmaları başladı.

Geçtiğimiz turizm sezonu öncesinde uygulanması gündeme gelen ancak bölge esnafının girişimleriyle ertelenen düzenlemenin yaklaşık 4 ay sürmesi bekleniyor.

Aralık ayı ortasında Bitez sahilinde hizmet veren işletmeler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,  planlara uygun olmayan ön cephelerinde yapılacak proje çalışması hakkında işletmecilere bilgiler vererek, bu sıkıntının ortadan kaldırılması için çalışmalara yılbaşından hemen sonra başlanacağını duyurmuştu.

Bölgedeki sahil şeridi ile işletmeler arasında kalan yürüyüş yolunda başlatılan genişletme ve düzenleme çalışmaları belediye ekipleri tarafından aralıksız devam ediyor. Küçük iş makineleri yardımıyla yürütülen çalışmalarda yaklaşık 500 metrelik alanda zemin taşları sökülme işlemi sürüyor.

Güzergahtaki bir işletmenin sahibi olan Emrullah Bilgiç, geçen yıldan bu yana gündemde olan çalışma sonunda ortaya güzel bir şey çıkmasını beklediklerini dile getirerek şunları söyledi:
“Bölgedeki turizmci arkadaşlarla birlikte, güzel bir çalışma olacağını düşünüyoruz. Yalnız, belediye yetkililerinden tek isteğimiz çalışmaları biraz daha hızlandırmaları. Hızlı bir şekilde tamamlanarak teslim edilmesi gerekiyor. Bir de sadece bu sahil şeridi ile bitmiyor, arka taraflar, yollar, mazgalların hepsinin elden geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü buralarda çok ciddi alt yapı sorunları var. Bitez’e dışarıdan gelen ciddi yatırımcı arkadaşlar var o yüzden buraların daha güzel olması gerekiyor. Bitez’de sezn çok kısa onun için yetkililerin hızlı bir şekilde burayı bitirmesi lazım” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu