EkonomiGündemManşet

Vali Tavlı Oda Başkanları ile Buluştu

Deprem Bölgesine Yardımlar Sürecek

 

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremler sonrası Muğla’daki sivil toplum kuruluşları ve odaların bölgeye ve depremi yaşayan vatandaşlara yardımları devam ediyor.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla’dan yardımların ve çalışmalara katılacak personelin deprem bölgesine ulaştırılması için araç desteği sağlayan Kamyoncular, Otomobilciler ve Şoförler ile Esnaf Odaları temsilcileri ile toplantıda bir araya geldi.

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Arif Özer, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Marmaris Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ile diğer ilçe oda başkanları katıldı.

Aziz milletimizin çok büyük bir dayanışma ve yardımlaşma örneği sergilediğini belirten Vali Orhan Tavlı, “Devletimizin tüm kurumları afetzedelere yardım elini uzatmak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Deprem tüm vatandaşlarımız derinden etkiledi. Devletimiz ve milletimiz tüm imkanlarını seferber etti. Yardım ve desteklerini eksik etmeyen Muğlalı hemşehrilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, odalarımıza, iş insanlarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Deprem bölgesine ayni yardımların gönderilmeye devam ettiğini belirten Vali Orhan Tavlı, depremzede vatandaşların yaralarını sarmak amacıyla AFAD tarafından başlatılan “Evim Yuvan Olsun” ve diğer yardım kampanyalarına, sivil toplum kuruluşlarının, iş insanların ve vatandaşların desteklerini sürdürmeleri konusunda çağrıda bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu