GündemManşetSpor

MASA TENİSİNDE BÜYÜK BAŞARI

Bodrum-masa tenisiBodrum’da kurulan Delfi Arena masa tenisi takımı, Muğla’da düzenlenen turnuvada ikincilik kupasını kazandı. Kazanılan kupa, takım arkadaşları tarafından Kaymakam Gödekmerdan’a hediye edildi.

24 takımın mücadele ettiği, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvasına ilk kez katılan Delfi Arane takımı büyük bir başarı göstererek finale kadar yükseldi. Final maçında güçlü rakibi Muğla Üniversitesi takımına yenilen temsilcimiz kazanılan kupayı takım oyuncularından olan Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan’a götürdüler.

Önceki gün Kaymakam Gödekmerdan’ı makamında ziyaret eden takım kaptanı Mehmet Dağoğlu ve diğer sporcular, finale kadar uzanan örnek mücadelenin hikayesini paylaştılar.

7 takımı yenerek finale çıktıklarını ve finalde Muğla Üniversitesi takımıyla karşılaştıklarını anlatan Mehmet Dağoğlu, ilk maçlarında rakiplerini yendiklerini ancak ikinci maçta kaybettiklerini ve ikinci olduklarını belirtti.

Masa tenisi sporunun çok efor isteyen bir spor olduğunu ifade eden Kaymakam Gödekmerdan, Bodrum’da bu sporun yaygınlaşması için önemli gayretler olduğunu söyledi. Takımın önemli bir başarı elde ettiğini belirten Bodrum Kaymakamı sözlerini şöyle sürdürdü:
“24 takım içerisinden böyle bir sonucu almak gerçekten çok büyük bir başarı. Yeni kurulan bir takım. Bende bazen bu takımda oynuyorum. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah, bundan sonraki turnuvalarda da daha iyi başarılar elde edeceklerine inanıyorum. Bu aynı zamanda, Bodrum’un Muğla’da üstün bir şekilde temsil edildiği anlamına geliyor. Bundan sonraki turnuvalarında başarılar dileyerek bu sporun gelişmesi için gösterdikleri katkılar içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilindi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu