AsayişGündemManşet

MOTOSİKLETİYLE YAYALARIN ARASINA DALDI:2 ÖLÜ

bodrum-ölümlü trafik kazasıBodrum-Turgutreis Karayolu Konacık Atatürk Bulvarı üzerinde sonunda korkulan oldu. Özellikle akşam saatlerinde motosikletlerin adeta hız yarışına girdiği bölgede meydana gelen kazada 2 kişi öldü.

Akşam saat 20.30 sularında bahse konu mevkide meydana gelen trafik kazsında motosiklet sürücüsü ve bir yaya hayatını kaybetti.

Konacık istikametinden Bitez istikametine 48 BJ 303 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan İsmet Ö. isimli sürücü alışveriş mağazalarının bulunduğu bölgeye geldiği sırada yaya geçicidinden geçmekte olan 3 kişiye çarptı. Yayaların her birini bir tarafa savuran motosiklet sürücüsüde akaryakıt istasyonu civarında motorundan düştü. Aşırı hızla seyir eden motosiklet ise çarpışma noktasından yaklaşık 120 metre uzakta durdu.

Adeta can pazarının yaşandığı olay yerine koşan vatandaşlar durumu hemen acil sağlık ekiplerine haber verdi.Sağlık ekipleri olay yerine ulaşana kadar yoldan geçen bir doktor motosiklet sürücüsüne kalp masajı yaptı. Kasksız olduğu öğrenilen sürücü başından aldığı ağır darbe sonucu ilk müdahalesinin ardından Acıbadem Bodrum Hastanesine kaldırıldı. Ancak burada yaapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tek suçları karşıdan karşıya geçmek olan yayalardan ağır yaralanan Nurten Doğan ise kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaya geçidinden motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan Şaban Doğan ise tedavi altına alındı. Kazayı en hafif şekilde atlatan diğer yaya Şenay Yalvaç ise kazanın şokunu üzerinden atamadı. Kolundan yaralanan Yalvaç, nerede olduğunu kendisine ne olduğunu bile hatırlayamadı.

Çok sayıda sağlık ekibi, polis ve Muğla 911 Arama Kurtarma Derneği üyesi ve belediye görevlilerinin geldiği bölgede trafik uzun süre ulaşıma kapalı kaldı.

Olay yerinden yaralıların hastanelere sevkinin ardından olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde inceleme başlattı. İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş’da olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu