AsayişGündemManşet

KÜÇÜK ESNAFA GÖZ DİKTİLER

Bodrum-marketten hırsızlıkBodrum’da, kaşla göz arasında bir marketçinin boşluğundan faydalanan 3 kişi vermedikleri paranın üsttünü alırken başka bir markette ise çok miktarda alkol ve sigara hırsızlığı olayı yaşandı.

Önceki gün akşam saatlerinde Gümbet Mahallesi Gavaklısarnıç Caddesi üzerindeki bir markete gelen bir kişi alkollü içecek almak istedi. 2 şişe içecek alan şüpheli içeceklerden birinin soğuk olmasını isteyerek market sahibini oyaladı. O sırada başka bir kişide sigara almak bahanesiyle marketçiyi lafa tuttu. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda daha diğer iki müşteri gitmeden üçüncü bir kişi daha alışveriş yapmak için tezgaha yanaştı.

Alkollü içecek alan ilk müşteri cüzdanından çıkardığı 100 lirayı tezgahın üzerine koydu. O sırada sigara parasınını üzerini veren marketçinin fark etmediği bir anda tezgaın üzerine konulan 100 lirayı diğer şüpheli cebine indirdi. Marketçinin bir anlık boşluğundan faydalanan şüpheli vermediği 100 liranın üstünü ve içecekleri alarak marketten çıktı.

Aklı karışan market sahibi Tarık Polat, yaşanan alışverişi birde güvenlik kamerasından izledi ve kendisine kurulan tezgahı görüntüleri izleyince anladı. Durumu Polise bildiren Polat suçluların yakalanması için çalışma başlatıldığını ifade etti.

Öte yandan, gece saatlerinde Gümbet Mahallesindeki başka bir markete giren hırsızların ise çok sayıda sigara ve alkollü içecek çaldıkları öğrenildi. Sabah marketini açınca soyulduğunu anlayan işletme sahibi durumu polise bildirdi.

Olaylarla ilgili olarak tespit edilen şüphelileri yakalamak için Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu