EkonomiManşet

Vali Tavlı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

BODTO Ziyaretinde Ekonomik Değerlendirmeler Yapıldı

 

Muğla Valisi Orhan Tavlı Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Vali Tavlı daha sonra mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kuruluyla 2022 yılının değerlendirildiği, 2023 yılı için görüş ve önerilerin istişare edildiği toplantıda bir araya gelen, Bodrum Ticaret Odasının çalışmaları ve projeleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’dan bilgi alan Vali Orhan Tavlı çalışmaları nedeniyle Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a teşekkür etti.

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında Bodrum’da devletin vatandaşa dokunan ilk eli olan muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bodrum Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Özkan Yılmaz İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantı öncesinde yaptığı konuşmada her fırsatta muhtarlar ile bir araya geldiğini vurgulayan Vali Orhan Tavlı, önceki toplantılarda dile getirilen, belirtilen ihtiyaç, talep ve önerilerin değerlendirilerek gereğinin yapıldığını belirtti.

Kamu kurumlarımızın iş ve işlemlerini yürütürken vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışı ile vatandaşlarımıza kaliteli, etkin ve verimli hizmeti sunmanın en öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirten Vali Orhan Tavlı,  başarılı ve verimli bir toplantı olması temennisinde bulunarak, sözü muhtarlara bıraktı.

Toplantıda tek tek söz alan muhtarlar, mahalleleriyle ilgili talep ve önerilerini dile getirdi. Vali Orhan Tavlı, muhtarlar tarafından dile getirilen ihtiyaç ve taleplerin çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu