GündemHayatManşet

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI ALPER SEVEN’İN AİLESİNE ZİYARET

Şehit ziyaretiMuğla Valisi Amir Çiçek, Ağrı’nın Doğubayazıt ile Van’ın Çaldıran ilçeleri arasındaki Tendürek Dağı bölgesinde, PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Alper Seven’in ailesini ziyaret etti.

Şehit uzman onbaşı Alper Seven’in babasının Seydikemer ilçesindeki evinde gerçekleşen ziyarette Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek Hanımefendiye, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve Eşi Zeynep Çalık, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, eşlik etti.

Şehit babası İlhami Seven ile yakından ilgilenen Vali Çiçek “Kutsal vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bayrağımız ve devletimizi korumak için canını feda eden şehitlerimize minnettarız. Üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatanımız, devletimiz öyle kolay kurulmadı. Şehitler verdik. Gazilerimiz oldu. Şehitlerimizin bizlere bıraktığı emanetlere sahip çıkıyoruz. Sizin için ne yapsak azdır” diye konuştu.

Şehit Babası İlhami Seven Vali Amir Çiçek’e Oğlumuzun şehit olduğu haberini aldığımız andan itibaren acımızı paylaştınız. Bizi hiç yalnız bırakmadığınız, hep yanımızda olduğunuz için, Bize destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Çiçek, Şehit aileleri, şehitlerimizin bize emanetidir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmaya, şehit ailelerimizin yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu