GündemManşet

YAZA MERHABA DEDİLER

swiss (7)Swissotel Resort Bodrum Beach personeli yaza merhaba partisinde buluştu.
Muhteşem deniz ve ada manzarasıyla Bodrum’un en güzel lokasyonunda bulunan Swissotel Resort Bodrum Beach’in Turgutreis’teki personel lojmanında yaza merhaba partisi düzenlendi.
Otel Genel Müdürü Adnan Yücel’in de katıldığı gecede, Swissotel Bodrum Resort’ta bir yılı aşkın süredir  çalışan personele sürpriz hediyeler verildi.
Etkinlik, Swissotel personele lojmanı havuz başında akşam saatlerinde başladı.
Otelin İnsan Kaynakları Sorumlusu Deniz Terzi’nin organize ettiği ve Yiyecek-İçecek Departmanının destek verdiği gecede hem müzik, hem de lezzetli ikramlar vardı. Swissotel Resort Bodrum’un deneyimli ve güleryüzlü personeli yoğun geçecek bir yaz sezonu öncesinde hem stres attı, hem müzik dinledi hem de bol bol sohbet etme imkanı buldu.

Gecenin en anlamlı dakikaları, Otel Genel Müdürü Adnan Yücel’in, Swissotel bünyesinde bir yılı aşkın süredir çalışan personele hediyelerini takdim ettiği anlardı. Yücel, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da dahil olmak üzere hep birlikte 2017 yaz sezonunu resmi olarak açıyoruz. Güzel bir sezon olmasını diliyoruz.” dedi. Yücel, daha sonra Pelin Saymanoğlu, Davut Bahadır, Erdal Duman, Ali İhsan Kaptan, Ayberk Topçu, Ayhan Gürenç, Erhan Demir, Çetin Güney, Erhan Uslu, Eyüp Dağdelen, İlhan Ceylan, Adil Aktoprak, Selim Demirkol, Yusuf Mercan, Hatice Şenyüz, Mehmet Diclehan, Ahmet Ünal, Meryem Rodop, Aslı Bayındır, Anıl Sağıt, Onur Uğur, Melis …., Gülşah Ayhan, Halil Aras, Selim Akın, Devran Efendioğlu, Cihat Canyatkın, Katerina Gündüz, Pınar Doker, Begüm Albayrak, Enver Timur, ve Deniz Terzi’ye Swissotel’in Türkiye’deki diğer otellerinde konaklama hediyesi anlamına gelen Voucher’larını tek tek hediye etti.
Gecede, en iyi hizmet veren otel çalışanı olarak da Uğur Uncu’ya minik bir ödül verildi.
Yemeğin ardından Nisan ve Mayıs aylarında doğan Swissotel personeli için bir de doğum günü pastası kesildi. Yaklaşık 20 otel çalışanına minik bir de doğum günü hediyesi verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu