AsayişGündemManşet

ARAÇTA SIKIŞAN 2 KİŞİ ÖLDÜ

Bodrum-kazaBodrum’da kontrolden çıkan kamyonetin istinat duvarına çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Akyarlar Mahallesi’nden Turgutreis istikametine doğru seyir halinde olan Yaşar Macaroğlu yönetimindeki kamyonet, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp yol kenarındaki istinat duvarına çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle sürücü Macaroğlu ile yanında oturan Bilgi Arıyürek araç içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Bodrum İtfaiye grup Amirliğine bağlı ekipler ile Jandarma ekipleri sıkışan yaralıları araçtan çıkarabilmek için uzun sür mücadele etti. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü Macaroğlu, olay yerine çağrılan ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılırken, kamyonette yolcu olarak bulunan Bilgi Arıyürek (48), olay yerinde yaşamını yitirdi.

Arıyürek’in cesedi, savcı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan durumu ağır olan araç sürücüsü Macaroğlu’da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu